België is een land waar ik graag kom en waar ik ook veel ben geweest. Ik ken Gent inmiddels door en door en Antwerpen bezocht ik regelmatig toen ik een tijd in Eindhoven woonde. Dat is daarna niet veranderd en inmiddels word ik een ambassadeur van de stad Antwerpen genoemd.

antwerpen 3 diamanten zuid schipperskwartier 't Eilandje

Andere Belgische steden – zoals Leuven, Brugge, Luik, Bergen of Charleroi ken ik (nog) minder goed. Brussel heb ik vaker bezocht, Brugge nog maar 1x. Wie weet volgt er binnenkort wel een verhaal over de hoofdstad van België en de Europese Unie. En doe ik Brugge nog graag een keer aan om een mooi verhaal over die idyllische stad.

blog in gent doen

Wat op mij het meeste indruk maakt in België is: het eten, de vriendelijkheid en de charme en stijl. De mensen, de restaurants en nog veel meer zijn bijzonder attent, relaxt en van kwaliteit. Culinair staat België voor mij op een heel hoog niveau – net als de Rode Duivels overigens – en dat heb ik zelf maar al te vaak mogen ervaren. #geluksvogel #mercibelgium

Niet voor niets heeft 1 van Nederlands beste koks een voorkeur voor producten uit dit mooie land called Belgium. Hij heeft zelfs zijn eigen restaurant in België (Sergio Herman, ik ben groot fan) genaamd The Jane. Eten in België is voor mij als een kind die naar de snoepwinkel gaat. Je weet dat het allemaal lekker en dan wil je bijna niet hoeven kiezen.

Conclusie: België is een genot om te komen en ik hoop dat ik nog veel Belgische steden mag bezoeken. Dat is geen straf maar een groot voorrecht. België heeft mijn hart veroverd en dat geldt zeker voor alle lieve vriendelijke inwoners/middenstanders die ik heb leren kennen in de afgelopen jaren.

#Merci #Lovebelgium #Salukes

 

%d