Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Modekwartier 9 : Conceptstore Lost in Wanderland

Scroll down to content

Er was eens een Minimal Bohemian concept-store in Arnhem. Een winkel waar je visueel naar binnen wordt gezogen met haar prachtige accessoires en kleding. Waarom is concepstore Lost in Wanderland onmisbaar in ‘t Modekwartier Arnhem? Dat ga je nu ervaren in het verhaal over Minimal Bohemian op Hommelweg 60.

‘Wanderer’; iemand die leeft voor het reizen en ontdekken. Ik heb ik menig vriend(in) verblijd met prachtige cadeaus uit de winkel aan de Hommelstraat. Feit: bijna iedere Arnhemmer houdt van deze prachtige winkel met unieke producten. Tijd voor een gesprek met eigenaresse Monique van de Venne.

Visuele conceptstore Lost in Wanderland, die prikkelt

Het begon voor Monique ooit toen zij de etalering van winkels in Nederland ging doen. Op een dag, dacht zij: “Dit kan anders, het mag wel wat verrassender. Ik ga voor mezelf beginnen”. Zo ontstond haar frisse concept-store idee en dat idee bracht ze in 2015 tot uitvoering bracht. Conceptstore- Lost in Wanderland werd geboren.

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Hoe is het assortiment samengesteld?

De kleurrijke Lost in Wanderland winkel is een mix van kleding, interieur accessoires en cadeaus. En dat net even iets anders dan de rest, concludeer ik. Monique combineert een aantal grote en veel kleine labels (vaak éénpitters). Ook heeft ze oog voor Arnhemse labels en ontwerpers. “Ik koop voornamelijk in van kleine zzp’ers tot een paar grotere labels”.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Het assortiment stel ik zelf zorgvuldig samen. Ze moeten passen in een bepaalde sfeer en het zijn veelal producten met een verhaal erachter. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Van reizen, stedentrips, mensen, winkels in ‘t buitenland, Instagram, Pinterest maar vooral om me heen kijken”.

Groen en Fair Made in het Modekwartier

Lost in Wanderland doet mij erg denken aan het groene en stijlvolle van in Bali. “Is dat toevallig”, vraag ik aan Monique. Monique zegt dat ze daarover niet goed kan oordelen, omdat ze nog nooit op Bali is geweest.

“Ik wil graag dat er een groen randje aan mijn producten zit en ik kijk graag naar fair made producten, kleinschalige (Nederlandse) labels en ontwerpers. Ik denk dat de Lost in Wanderland stijl te typeren valt als Minimal Bohemian. Het merk is vooral ‘anders’ doordat het zichzelf opnieuw blijft uitvinden met nieuwe sprankelende producten en merken.

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Wat wil je bezoekers van conceptstore Lost in Wanderland laten beleven?

“Mijn klanten mogen geïnspireerd raken door de winkel. Het is ontzettend fijn dat ze vervolgens met een opgewekt gevoel de winkel verlaten. Een goed gevoel, omdat de producten met veel zorg door mij zijn uitgezocht. Ik wil ze een winkelervaring meegeven waarin zij authenticiteit en uniqueness ervaren bij conceptstore Lost in Wanderland.”

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Creatieve vibe in ‘t Modekwartier Arnhem

“Ik vind dat Klarendal – met het Modekwartier – diversiteit en creatief ondernemerschap heeft gebundeld. Het is een hele eigen wijk die zorgt voor samensmelting van verschillende culturen en achtergronden die een creatief ondernemende vibe uitademt.”

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Conceptstore Lost in Wanderland van dinsdag t/m zondag geopend en te vinden op Hommelweg 60 Modekwartier Arnhem. Van dinsdag t/m vrijdag van 10.30-18.00 uur, in het weekend op zaterdag van 10.30-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur geopend.

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5xdoen
Huiskamermuren met Lost in Wanderland influence

Breng ook eens een bezoek aan de coole website of Instagram voor inspiratie. De winkel bezoeken is nog leuker(!). De kans is groot dat je fan wordt. Man of vrouw, jong of oud conceptstore Lost in Wanderland is one of a kind en de store zal je zeker prikkelen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: