Het Modekwartier in Arnhem is een trekpleister voor iedereen die van lifestyle, mode, vakmanschap en visuele prikkelingen houdt. Dit betekent veel creatieve ontwerpers en verkopers van (duurzame)kleding, accessoires, meubels tot eten & drinken op slechts enkele km2.

Vintage- en conceptstores

Je vindt ontzettend coole vintage stores en conceptstores in het Modekwartier. Het unieke deel van Arnhem ligt in 1 van de weinige echte volkswijken van Nederland; Klarendal. Het mooie is dat de wijk en het kwartier – het enige Modekwartier in Nederland – zeer divers en verrassend zijn in zowel mensen en hun ambacht als achtergrond. Verbinding + Creativiteit + Multiculti = Modekwartier Arnhem

Leeftijdsloze plek vol inspiratie

In het Modekwartier is keuze dus reuze en raak je van jong tot oud, man of vrouw geïnspireerd. Ben je op zoek bent naar een vintage platenspeler, urban customized fashion of een te gekke woonaccessoire? Stop nu. Je vindt het hier allemaal van fashionista spijkerjasjes tot ‘te blitse racefietsen’.

Pickle de winkel duurzaam eten modekwartier arnhem Klarendal

Duurzaam en voor je neus gemaakt

En wat nou zo leuk is, bijna alles is met oog voor mens en milieu ingekocht. Het wordt grotendeels in de winkel – het atelier – en anders regio gemaakt, gestikt, genaaid of gebakken. Je leest het goed jouw nieuwe kledingstuk is straks uniek, Made in Arnhem The Netherlands. Echt een cadeautje om dat nog mee te mogen maken. Toch?

Food – Essen – Mangiare. Eten in stijl

Als je van lekker eten en borrelen houdt kom je hier ook helemaal aan je trekken. Er zijn speciale ‘bakbars (brood, koekjes en taarten), traiteurs en delicatessenzaken. Ook vind je er een Wereldkeuken, verschillende huiskamerscafé’s van (lekker) volks tot hipster.

De ene keer beland je in een ontbijtcafé dat aandoet als die gezellige en authentieke huiskamer van oma. Het andere moment lijkt het alsof je in een hip restaurant in Canggu Bali vertoeft waar je een smakelijke bowl eet of de gezondste (vegan)burger. 

Het Modekwartier zorgt voor een langdurig geluksmoment.

 

 

%d bloggers liken dit: