Nederland is het land waarin ik geboren ben, op zo’n 500 meter van de Duitse grens in de streek genaamd de Achterhoek. Wat ik zo mooi vind aan Nederland is: dat we een internationaal land zijn, dat we met verschillende culturen samenleven en we als klein land altijd innovatief weten te zijn.

Amsterdam tips bezoeken zondag Oost

Ambassadeur van mensen met een passie

In mijn leven heb ik in de Achterhoek, Eindhoven en Arnhem gewoond. Van deze gebieden durf ik wel te zeggen dat ik ‘alles’ weet. Ik heb er mensen leren kennen en heb oog voor mooie dingen en interesse in zij die hun hart volgen en met passie mensen blij maken. Of dat nu passie is voor hun winkel, café of evenement. Je hebt me.

Amy en Priya Arnhemse Meisjes Recordstore Klarendal Modekwartier Arnhem

Ontdekkingstocht Achterhoeker

Als jong gastje ging ik niet bier drinken in de kroeg. Eigenlijk was ik dus een a-typische Achterhoeker die vaak op ontdekkingstocht ging. Zo kwam ik vanaf mijn 14e al vaak in Amsterdam en – door het werk van mijn vader bij de overheid – Den Haag. Verder ken ik veel Nederlandse steden inmiddels erg goed, waaronder Zwolle waar ik ook een blog over maakte.

Avontuur en spanning zoeken

Wat deed ik daar vraag je je af? Ik ging op zoek naar avontuur. Ik was geïnteresseerd in subculturen, muziek, kleding, trends en mensen. Had ik honger naar spanning? Misschien, ik geloof erin dat belevenissen mij rijker maken als mens. Ik ben totaal niet materialistisch. Daarom is het niet verwonderlijk dat ik nu – anno 2019 –  verhalen maak over steden, wijken en mensen.

Lost in Wanderland Arnhem Modekwartier 5x doen

Samenwerken en kennisdelen

Ik combineer mijn huidige reis- en stedenkennis met het maken van (nieuwe) verhalen door samenwerkingen aan te gaan. Samenwerkingen waarin ik mensen help bij het uitdragen van hun passie en hun stad aantrekkelijk in beeld breng.

Mippies vintage en design interieur zien modekwartier arnhem

Heb je mijn (promotie)hulp nodig?

Is jouw stad toe aan wat aandacht of is jouw wijk een unieke wijk alleen zijn de inwoners te bescheiden om dit te vertellen? Ik help je graag, want Nederland is een pracht van een land met unieke steden, wijken en dorpen!

Tim was in town
Hét cityblog voor handige tips en inspiratie 

Tim Experiences - de avonturen van

%d bloggers liken dit: