7 Sardijnse geluksmomenten rond Alghero

Timwasintown hét persoonlijke cityblog met tips en inspiratie

Scroll down to content

Sinds januari 2019 heb ik mijn persoonlijke cityblog Timwasintown opgezet. Voor mij is het noodzaak verhalen te delen om mensen te helpen. Helpen bij hun zoektocht naar het leren kennen van een (nieuwe) stad. Ik deel tips over steden en reisavonturen die ik maak. Timwasintown : hét persoonlijke cityblog met tips en inspiratie is geboren.

Tim Experiences - de avonturen van

Belevenissen in steden

Mijn persoonlijke verhalen gaan over stedentrips en bijzondere belevenissen. Het zijn avonturen die ik meemaak en waarvoor ik leef. In het persoonlijke cityblog komen de onderwerpen eten, lifestyle, doen en cultuur vaak terug. Cityblogs over stedentrips met inhoud. Doe er je voordeel mee en meng je ook in de verhalen als je die behoefte voelt.

timwasintown intro feature ervaringen creatief reisavonturen
(foto gemaakt in Bangkok)

Pure levensgenieter en cultuur fan

Ik ben al mijn hele leven een cultuurliefhebber. Mijn passie en specialiteiten zie je dan ook terug in wat ik doe. Ik ben een verhalenmaker die graag prikkelt met pure verhalen die raken. Dit ben ik, een fan van het leven van delen en mensen helpen (bij hun passie).

Enjoy Timwasintown hét persoonlijke cityblog met tips en inspiratie

Geef een reactie

%d